روز دانشجو فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت پویندگان علم و دانش که همواره نقش فعال و مؤثری در پیشرفت‌ و آبادانی میهن عزیزمان داشته‌اند و حماسه ۱۶ آذر که مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است در تاریخ ایران جاودانه خواهد ماند.دانشجویان این دانشگاه نیز همگام با سایر دانشجویان کشور گام های مهم واستواری را در راه توسعه وپیشرفت علمی ایران اسلامی برداشته اند که امیدواریم شاهد حضور پر رنگ تر دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور باشیم .اینجانب  ۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجو گرامی داشته و  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم .امید است که با فراگیری علم و دانش، در کنار هم بتوانیم نقشه‌ی راه ایران عزیز به سوی سعادت، آزادی و سربلندی سوق دهیم.در پایان از درگاه خداوند متعال برای جامعه دانشگاهی بویژه دانشجویان عزیز؛ امید، عزت، سربلندی و تندرستی مسئلت می‌نمایم.

دکتر فاطمه شریفی

سرپرست دانشگاه باختر