اطلاعيه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد مهر ۱۳۹۷دانشگاه باختر

با تبریک و خوش آمدگویی

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد مهر 97 می رساند، با ارائه مدارک زیر در روزهای سه شنبه الي  پنج شنبه مورخ 13/06/97 الي 15/06/97 جهت ثبت نام به این دانشگاه مراجعه نمایند.

• تكميل فرم پشت و رو ثبت نام
  • ارائه دانشنامه یا گواهینامه موقت مقطع کارشناسی ( 2 سری کپی ) در صورت داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته ارائه مدرک کاردانی الزامی است.
  • ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی( كه توسط دانشگاه درخواست مي­گردد.)
  • 8 قطعه عکس 4×3 تمام رخ تهیه شده در سال جاری.
  • مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال 97 مشخص مي کند.
  • اصل شناسنامه و کارت ملی( دو سری كپي از كارت ملي پشت و رو و تمام صفحات شناسنامه)

قابل ذكر است كه دانشجويان مي توانند بقيه شهريه را به صورت هاي زير پرداخت نمايند:

• معرفي به بانك جهت دريافت وام قرض الحسنه
  • معرفي به صندوق رفاه دانشجويي جهت دريافت وام دانشجويي

شهريه ثابت رشته هاي علوم انساني:   792.000 تومان

شهريه ثابت رشته هاي غير علوم انساني(مهندسي عمران و مهندسي معماري و مهندسي كامپيوتر):902.000 تومان

مدیر تحصيلات تكميلي

شماره ی تماس :08432201411