بدرقه ی دانشجویان ورزشکار اعزامی چهاردهمین المپیاد ورزشی کشور

با حضور پروفسور سهراب مروتی (ریاست دانشگاه) و آقای درویشی (معاونت آموزشی)، حسین ابراهیمی (مربی) و رسول مروتی(سرپرست)، مراسم بدرقه  از ورزشکاران اعزامی به مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان برگزار گردید.در ابتدای این مراسم حسین ابراهیمی به ارائه ی گزارشی از فعالیت ها و نحوه ی تست و انتخاب بازیکنان و ورزشکاران در دانشگاه پرداخته و در ادامه ریاست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات بی وقفه ورزشکاران و مربی دانشگاه به این نکته اشاره نموده که هدف از شرکت در المپیاد و جشنواره های ورزشی و فرهنگی ایجاد روحیه شور و نشاط برای دانشجویان می باشد.لذا تندرستی و سلامتی شما عزیزان در این مرحله مد نظر است. در وهله ی بعد افتخار آفرینی باعث شادی و افتخار برای دانشگاهیان خواهد بود.

آقای درویشی در پایان  حفظ منش پهلوانی را مهم تر  و قابل ارجحیت بر مقام قهرمانی عنوان نمودند.