اخذ رشته های جدید در دانشگاه باختر

معاون آموزشي پرديس دانشگاهي باختر از اخذ مجوز 3 رشته جديد كارشناسي و كارداني براي داوطلبان تحصيل در اين دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي پرديس دانشگاهي باختر علي درويشي معاون آموزشي با عرض تبريك به اطلاع كليه داوطلبان اظهار داشت: كه با تلاش و پيگيري هاي رياست محترم دانشگاه  و همكاري صميمانه مسئولين دفتر گسترش آموزش عالي و  سازمان سنجش آموزش كشور و  در راستاي تحقق درخواست هاي مكرر تعدادي از پرسنل و كاركنان سازمان ها اعم از آموزش و پرورش، پالايشگاه، پتروشيمي، بانك ها و شركت هاي بيمه و ادارات ديگر، اين دانشگاه موفق به اخذ مجوز 3  رشته كارشناسي "مشاوره" و كارشناسي "حقوق "  و      كارداني"خدمات اداري" از دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شده است.

درويشي با بيان اينكه كليه داوطلبان و علاقمندان تحصيل در اين واحد دانشگاهي مي توانند با پرداخت پايين ترين شهريه در مقايسه با مراكز آموزش عالي و همچنين از مزاياي فوق العاده تخفيف، تقسيط شهريه مطابق ضوابط، استفاده از وام هاي دانشجويي بدون بهره و ساير مزايا بهره مند شوند.

شايان ذكر است كه دانشگاه باختر هم اكنون در 13 رشته كارشناسي ارشد، 14 رشته كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته و 5 رشته كارداني دانشجو مي پذيرد.

در پايان معاون دانشگاه خاطر نشان كرد: متقاضيان مي توانند علاوه بر مراجعه به سايت دانشگاه از طريق مراجعه حضوري به نشاني: ايلام، رزمندگان، ميدان دانش انتهاي خيابان مهديه و يا از طريق شماره تلفن: 08432201402 از كليه جزئيات ثبت نام آگاه شوند.

کد رشته ی حقوق  21705

کد رشته ی خدمات اداری 21706