کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی ویژه اساتید دانشگاه باختر ایلام

گزارش برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی ویژه اساتید دانشگاه باختر ایلام:

به همت دانشگاه باختر ایلام و همکاری مجتمع آموزشی دانشگاه ، در مورخ 8  اردیبهشت سال جاری، کارگاهی آموزشی با عنوان «مهارت های ارتباطی »، با حضور اعضای هیئت‌علمی، اساتید محترم مدعو و کارکنان دانشگاه، در محل سالن کنفرانس دانشگاه باختر  برگزار گردید.

در زمان شروع کارگاه، جناب آقای علی درویشی، معاون محترم آموزشی دانشگاه ، ضمن خوش‌آمدگویی به حضار، در خصوص اهمیت داشتن ارتباط صحیح با دانشجویان  که: «داشتن یک ارتباط  مشخص و مهارت ارتباطات اجتماعی  مدیریت مؤثر ارتباطات رفتاری در دانشگاه موجب می‌شود تا در پیشبرد اهداف عالی آموزشی موثر تر واقع شویم»  صحبت نمودند.

این کارگاه با حضور سخنران محترم جناب آقای دکتر سجاد طاهر زاده که در قالب آموزش تئوری  برنامه‌ریزی شده بود، با هدف آشنایی اعضای هیئت‌علمی و اساتید مدعو، با مهارت ارتباط با دانشجویان در جهت ارتقای سطح علمی آنان برگزار گردید. عناوین مطرح شده این کارگاه، شامل اصول و مبانی ارتباط، بررسی  شرایط حاکم در دانشگاه ، اصول ارتباط و مقدمه‌­ای بر نحوه ارتباط و برقراری آن با دانشجو بود.

برخی از نکات ویژه‌ای که در این کارگاه، توسط مدرس محترم، جناب آقای دکتر طاهر زاده مطرح گردید، عبارتند از:

• اهمیت ارتباط موثر
  • نحوه ایجاد شرایط ارتباط سالم و مستحکم با دانشجو
  • معرفی مثال های موجود برای بیان اشتباهات ارتباطی با دانشجویان.

در پایان  دکتر طاهر زاده ازاساتید خواستند تا در خصوص نمونه های موفق مهارتی تجربه شده  صحبت نمایند.